Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

Ha szereted az Emma blogot, és több-kevesebb rendszerességgel követed is az eseményeket, akkor miért nem leszel az Olvasónk? Ennek több előnye is van:
- a legfontosabb, hogy minden bejegyzésről azonnal emailben értesülsz, így még frissiben el tudod olvasni, és hát nem kell esetleg "potyára" benézni, hogy van-e valami friss iromány;
- látni fogod az esetleges "nem publikus" bejegyzéseket is;
- no meg aztán én is kíváncsi vagyok, hogy vajon hány ember követi figyelemmel kis életünket :)

Kedvet kaptál? Akkor először regisztrálj itt (ne félj, semmi különös és fél perc alatt megvan), utána pedig kattints az "Olvasó szeretnék lenni" gombra itt a blogon, a bal oldali menüben alul! Na gyere és kövess ha mersz! :)

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Kezd izgalmassá válni. Mivel a rendelés kicsit csúszott, ezért ma délután először egy szülésznő nézett meg, hogy haladjon a sor. Vérnyomást mért (rendben), hasat tapogatott (rendben), és mondta, hogy vizeletet normáls esetben nem szoktak nézni.
Aztán mentem a Katinka nevű dokihoz, aki sajna vagy hatszor megmérte a méhnyakamat, mert nem akart hinni a szemének: a múltkori 40 mm-ből mára csak 25 mm maradt, ami pont határeset. Aztán gyorsan megnézte Babcit is, vele minden rendben, megfelelő méretű és rugdalózik.

Ezek után átrohant Alexhoz egyeztetni. Eredmény: szerinte is határeset, úgyhogy egyből labor (vér-, és vizeletvétel), aminek holnap reggelre meglesz az eredménye, és holnap reggel pedig újra méhnyakmérés. Addig pedig pihenés, hátha visszamegy egy kicsit (a méhnyak hosszúsága szerencsére pozitív irányba is tud változni, ellenben a méhszájjal, ami ha egyszer kinyílt, nem záródik össze). Aztán pedig hétfőn reggel az akadémiai kórházzal egyeztetnek az eredmények birtokában, és valószínű, hogy mérlegelésre kerül a cerclage, azaz a méhösszevarrás.

Na de itt még nem tartunk, egyelőre pihi és a csak verbális gyereknevelés holnap reggelig.

message 1 hozzászólás Hozzászólok »