Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

Ha szereted az Emma blogot, és több-kevesebb rendszerességgel követed is az eseményeket, akkor miért nem leszel az Olvasónk? Ennek több előnye is van:
- a legfontosabb, hogy minden bejegyzésről azonnal emailben értesülsz, így még frissiben el tudod olvasni, és hát nem kell esetleg "potyára" benézni, hogy van-e valami friss iromány;
- látni fogod az esetleges "nem publikus" bejegyzéseket is;
- no meg aztán én is kíváncsi vagyok, hogy vajon hány ember követi figyelemmel kis életünket :)

Kedvet kaptál? Akkor először regisztrálj itt (ne félj, semmi különös és fél perc alatt megvan), utána pedig kattints az "Olvasó szeretnék lenni" gombra itt a blogon, a bal oldali menüben alul! Na gyere és kövess ha mersz! :)

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Van itt még más is. Mivel a következő várandósság nagyrészt már nem a rózsaszín felhőről és az édibédi rugdalózók kiválasztásáról fog szólni, van egy-két dolog, amit már most mérlegelni kell.

Cerclage

Ami már Ádám születése előtt is szóba került az a cerclage, azaz egy kis hurok, amivel a méhszájat tulajdonképpen bevarrják. Decemberben sajnos már nem volt esély a műtét elvégzésére, de már akkor felmerült a gondolat, hogy legközelebb preventív a 12. hét körül összevarrják a méhszájat. Csakhogy ez egy műtét, a maga minden kockázatával (fertőzésveszély) együtt, és manapság már kiment a "divatból" (érdekes módon mind a magyar, mind a holland orvosok ezt a szót használták) pont amiatt, mert nem mindig segít. Ha ugyanis a szervezet pl. egy fertőzés miatt beindítja a fájásokat, akkor nincs az a hurok, ami megállítja a folyamatot.

 

Kattints ide a folytatáshoz... »
message 3 hozzászólás Hozzászólok »